Què fem?

Difusió i Promoció

Mirem de promocionar la zona en diversos mitjants, tant online com offline per a donar a conèixer aquest indret històric. Tambè mitjançant activitats lúdiques,

Activitats Culturals

S’organitza junt amb altres Associacions, la Jornada de l’Aplec al Salt del Duran, on es fa descoberta de l’entorn, ballada de Sardanes, activitats infantils, aperitiu i dinar popular de germanor.

Activitats de Conscienciació amb el Medi Ambient

Estem en contacte amb les escoles per fer activitats didàctiques amb els joves, tambè amb el Centre de Protecció de la Fauna de Vallcalent, per tal de vetllar i conèixer la fauna autòctona de la banqueta. Tambè participem en el Let’s Clean Europe.

Activitats de Lleure i Caminades

Organitzem diverses caminades i sortides, per tal de donar a conéixer l’indret i gaudir d’activitats de caire social entre socis i simptatitzans.

Reunions Institucionals

Per tal de dur a terme les nostres activitats, mantenim reunions habituals amb organismes oficials, com l’Ajuntament de Mollerussa, l’Ajuntament de Golmés, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell, la Casa General dels Regants del Canal, o la plataforma Canal Viu per tal de donar a conèixer necessitats i mancances.

Plantada d'Arbres i Manteniment

Durant l’any es fa plantada d’arbres nous en diferents punts del trajecte, així com substitucions, jornades de reg, desbrossaments, adequacions, i vetllar per l’entorn ambietal de la banqueta.

Reunions quinzenals de Junta Directiva per informar-nos de l'evolució de les nostres tasques individuals, de càrrec i les de grup.

MEMBRES DE: